Y-Studio on verkkomedia yrittäjille, yrityksille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Yrittäjät haluavat kehittää omaa osaamistaan ja saada tietoa heille tärkeistä aiheista. Y-Studion tavoitteena on helpottaa yrittäjän liiketoiminnan riskejä, kertoa ajoissa tärkeistä laki- ja veromuutoksista, auttaa työssä jaksamisessa, kehittää yrittäjää johtamaan sekä hallitsemaan taloutta.

Y-Studio antaa äänen ja kasvot aina yrittäjille. Nostamme esiin mielenkiintoisia yrittäjiä, jotka kertovat omasta arjestaan.

Y-Studiossa on nyt myös yrittäjien oma koulutuskanava eli Y-Koulu. Y-Koulussa julkaistaan uusi koulutus kerran kuukaudessa. Kaikki koulutukset ovat ilmaisia, eivätkä vaadi rekisteröitymistä. Y-Koulu löytyy osoitteesta www.y-studio.fi/koulu.

Lupauksemme on, että Y-Studion tietoon voi luottaa. Y-Studiota isännöivät Fennia, Henki-Fennia, INFRA ry, LVI-TU ry, MaRa ry, Nuori Yrittäjyys ry, Suomen Franchising-Yhdistys, Suomen Kuntoutusyrittäjät ry, Suomen Uusyrityskeskukset ry, STUL ry ja Taloushallintoliitto. Y-Studiosta ja sen sisällöistä vastaa Hube Helsinki. Otamme ilomielin vastaan juttuideoita ja kehitysehdotuksia: kimmo.koivikko@hubehelsinki.com.

Tervetuloa siis Y-Studioon ja Y-Kouluun.