Y-Studio on verkkomedia yrittäjille, yrityksille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Yrittäjät haluavat kehittää omaa osaamistaan ja saada ajankohtaista tietoa heille tärkeistä aiheista. Y-Studion tavoitteena on helpottaa yrittäjän liiketoiminnan riskejä, kertoa ajoissa tärkeistä laki- ja veromuutoksista, auttaa työssä jaksamisessa, kehittää yrittäjää johtamaan sekä hallitsemaan taloutta.

Y-Studio antaa äänen ja kasvot aina yrittäjille. Nostamme esiin mielenkiintoisia yrittäjiä, jotka kertovat omasta arjestaan.

Y-Studiossa on nyt myös yrittäjien oma sisäpiiri eli Klubi. Sisäpiirissä saat paljon rahanarvoisia etuja täysin ilmaiseksi. Opit paremmaksi yrittäjäksi lukemalla ajankohtaisia uutisia, tekemällä testejä ja osallistumalla koulutuksiin Y-Koulussa syyskuusta alkaen. Koulutuksia on syksyllä kerran kuukaudessa.

Lupauksemme on, että Y-Studion tietoon voi luottaa. Y-Studiota isännöivät Fennia, Fysi ry, Henki-Fennia, INFRA ry, LVI-TU ry, MaRa ry, Nuori Yrittäjyys ry, Suomen Uusyrityskeskukset ry, STUL ry ja Taloushallintoliitto. Y-Studiosta ja sen sisällöistä vastaa Hube Helsinki. Otamme ilomielin vastaan juttuideoita ja kehitysehdotuksia: kimmo.koivikko@hubehelsinki.com.

Tervetuloa siis Y-Studioon ja yrittäjien sisäpiiriin Y-Studion Klubiin.

 

Liity Klubiin!

Liity Y-Studion Klubiin ja pääset yrittäjien sisäpiiriin. Saat täysin ilmaiseksi rahanarvoisia hyötyjä, jotka auttavat sinua kehittymään yrittäjänä.

Pssst...!

Täytäthän loputkin tietosi, niin voimme palvella sinua paremmin sekä tarjota sinulle parempaa sisältoä.